Поліцейські встановили осіб, які нищили дерева в парку Любомля

13 Лютого 2020, 18:53
Понищили дерева 5301
Понищили дерева

Працівники Любомльського відділу поліції встановили осіб, які пошкодили об’єкти благоустрою в центральному парку міста.

9 лютого працівники відділу поліції розпочали перевірку за фактом розміщеної в соціальній мережі «Фейсбук», а саме в групі «Я люблю Любомль» публікації про те, що невідомі особи пошкодили об’єкти благоустрою в центральному парку міста. Про це повідомляють на сторінці Любомльського відділу поліції у фейсбуці.

Провівши перевірку встановили причетність до пошкодження одного дерева породи «туя» двох неповнолітніх жителів районного центру, а саме юнаків 2004 року народження, які проводили дозвілля разом зі своїми однолітками – ще чотирма мешканцями міста.

Читайте також: Шукають вандалів, які нищили дерева та кущі в центральному парку Любомля

У зв’язку з тим, що особи не досягли 16-річного віку, на їхніх батьків склали протоколи про адміністративні правопорушення за ознаками складу адміністративних правопорушень передбачених ч. 3 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють обов’язків щодо виховання дітей).

Матеріали скеровані в Любомльський районний суд Волинської області для прийняття рішення.

Коментарі
13 Лютого 2020, 21:20
Молодці поліція спрацювали на відмінно! Читаєш фейсбук противно скільки ненависті в людей,то влада винна що пошкодили парк,то поліція що нестоїть біля кожного куща в місті,то батьки винні ,то магазини поставили і невидно за стола на дивані у фейсбуці. Люди будьте добріші і нехай ваша “жаба” вас неїсть
14 Лютого 2020, 00:31
"Читаєш фейсбук противно скільки ненависті в людей"- підтримую...Фраза правільна,...та діла ваші направлені на розкол України,... Тому і діти не люблять Україну, а якщо не люблять Україну, то і не люблять місто в якому живуть. А винен в усьому розкльничий прапор який дуже давно висить в центрі міста. Тому і дітям плювать на цю Україну, навіщо їм синьожовтий, подавай чорночервоний, А на синьожовтий плювать. Як і на Україну, як ї на Любомль. Не люблять діти Україну...вони люблять чорночервоний прапор... Погоджуюсь:" Люди будьте добріші і нехай ваша “жаба” вас неїсть"....
14 Лютого 2020, 01:59
Цю шмату червоно-чорну свобода вивісила,яка крім мітингів в розколом країни більше нічим не займається ,піарщикі
15 Лютого 2020, 20:40
Не від великої "любові" до україни ми зараз в такій сраці шановні?! З якою то любовью розкрадаються бюджетні кошти, назначаються величезні премії та зарплати, даються хабарі щоб "рішнути питання"! І ось такий парадокс: чим більший "люблюн україни" тим так і знай більше всіх краде. А відносно шмаркаїв, ви згадайте себе в їхньому віці і все стане на свої місця.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024