Представниця Любомльського профліцею взяла участь у вернісажі-практикумі у Києві

12 Лютого 2020, 13:06
Оксана Мохнюк 1406
Оксана Мохнюк

Нещодавно у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана провели ІІІ Всеукраїнський вернісаж-практикум для сучасних керівників закладів освіти, вчителів і викладачів.

Тема заходу – профорієнтація і підприємливість в освітньому процесі й управлінні закладом освіти: сучасний стан, перспективи і виклики. Про це повідомляють на сторінці Любомльського професійного ліцею у фейсбуці.

У вернісажі взяла участь заступнця  директора ліцеюз навчально-виховної роботи, викладачка економічних дисциплін Оксана Мохнюк.

Читайте також: У Любомльському професійному ліцеї школярам показали майстер-класи з професій

Програма заходу була цікавою та насиченою.Тренери секцій провели майстер-класи з питань профорієнтації, підвищення кваліфікації педагогічних працівників, підготовки грантової заявки, презентації навчальних посібників «Ділове спілкування», «Підприємницька діяльність», «Лідерство».
Особливе захоплення викликало тестування сучасних ІКТ від ТОВ «Навігатор Систем»: інтерактивної панелі, демонстрація комбінованої інтерактивної панелі-дошки.

«На закінчення вернісажу учасники отримали сертифікат та дійшли висновку, що освіта – це бізнес, а учень – це наш клієнт. Тому заклади освіти, зобов'язані знайти баланс між тим, щоб бути клієнтоорієнтованими та ефективними в навчальному процесі», – йдеться в повідомленні.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024