Учні з Любомля стали призерами обласного конкурсу науково-дослідницьких робіт

11 Лютого 2020, 11:47
Марія Мельниченко та Вікторія Коніщук 1326
Марія Мельниченко та Вікторія Коніщук

На базі Луцького НВК №9 відбувся фінальний тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН.

Традиційний конкурс проводиться вже більше 20 років з метою виявлення та підтримки школярів, які цікавляться наукою, залучення їх до теоретичної та експериментальної роботи. Про це повідомляють на сайті Любомльського ЗЗСО №2.

Цьогоріч на розгляд журі від учнів області представили 463 дослідження у 62 секціях. Конкурс проводився у декілька етапів.

Цього року у конкурсі брали участь четверо учнів Любомльської школи №2, і усі четверо стали призерами.

У секції літературної творчості Мирослава Маслянка, учениця 10-Б класу, представила добірку віршів «Каліграфія доріг». Богдана Торба, учениця 10-А класу, (секція мистецтвознавства) захищала роботу «Народна картина «Козак Мамай» як феномен українського мистецтва та визначне художнє явище вітчизняної культури».

Читайте також: Школярка з Любомля виступила на обласному етапі конкурсу наукових робіт

У секції історичного краєзнавства Вікторія Коніщук, учениця 11 класу, презентувала дослідження на тему: «Громадсько-політична діяльність Івана Сидорука. Андрій Красицький, учень 10-А класу, представив роботу «Пам’ятки доби поморської культури на території Любомльського і Шацького районів»

Згідно рішень журі Мирослава Маслянка та Богдана Торба вибороли другі місця, Вікторія Коніщук та Андрій Красицький – треті.

Андрій Красицький
Андрій Красицький

Богдана Торба
Богдана Торба

Мирослава Маслянка
Мирослава Маслянка

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024