У Любомлі на концерті виступили найменші вихованці музичної школи

08 Лютого 2020, 15:07
Концерт юних музикантів 3216
Концерт юних музикантів

Методика викладання у будь-якій музичній школі передбачає регулярне проведення концертів різного рівня за участю вихованців закладу. До того ж, буквально з перших місяців навчання.

Цими днями такий захід організували викладачі відділу духових інструментів Любомльської дитячої музичної школи Олександр Шоцький та Юрій Шеменюк. Про це повідомляє Кордон.

Учасниками дійства стали діти, які ще тільки роблять перші кроки у царині музики, відтак, поки не беруть участі у звітних, виїзних концертах музичної школи. Але так чи інакше треба звикати до аудиторії, концертної атмосфери, тож першими глядачам і слухачами стали батьки та рідні маленьких музикантів.

А оскільки концерт був тематичним і мав назву «Музичний зоопарк», репертуар дійства складався з музичних творів, у назвах яких згадуються тварини: «Сів комарик на дубочок», «Бусол», «Не літай, соловей», «Пісня про ластівку», «Чому ведмідь у закутку спить» та багато інших.

Діти, яким на фортепіано акомпанувала викладачка музичної школи Ірина П’ятковська, старанно демонстрували свої перші навики у грі на сопілках, трубах, саксофонах, кларнетах.

У когось це виходило без помилок, хтось від хвилювання ще «губив» ноти, але глядачі обдаровували щирими і підбадьорливими оплесками усіх юних виконавців.

1



1

1








1


1




1


3

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024