Відео, в якому знялися школярі з Любомля, «підірвало» інтернет

02 Лютого 2020, 12:45
Учні знялися у цікавому відео 12719
Учні знялися у цікавому відео

За кілька днів відео, в якому знялися школярі Любомльської школи №3, набрало тисячі переглядів в інтернеті.

Як дізналися журналісти Район.Любомль, ідея зняти щось схоже виникла у самих школярів.

Відео, це своєрідна пародія на кліп гурту «Бадмінтон» Зая.

Відео записували на приватній студії у Ковелі майже шість годин. У зйомках взяли участь дев’ятикласники Данило Сацюк, Юрій Дичко, Владислав Бортнік, Олеся Богдан, восьмикласниця Валерія Прадун та шестикласниця Дарія Богдан. Всі учні старанні у навчанні, відвідують шкільні гуртки, дівчата відмінниці, беруть участь в олімпіадах.

Попередньо перед зйомками всі отримали дозвіл від батьків і відео, яке вийшло в результаті, батьки побачили першочергово. Зйомки відбулися під час зимових канікул, костюми школярі придумували самі.

Учні були в образі героїв із фільмів жахів. Як говорять самі школярі, в майбутньому планують зйомки подібних відео.

3

2

1

2

3

5

 

Коментарі
02 Лютого 2020, 16:35
А україномовну пісню ніяк.??? (((
02 Лютого 2020, 16:48
Тут тематика відео далеко не для дітей: ні для тих, хто знімався, ні для тих, хто буде це дивитися. І візуально, і по тексту пісні -- це не дитяча тема. Те, що багато підлітків це дивляться і захоплюються такими персонажами -- не означає, що варто це пропагувати й надалі. Для психіки -- це не добре. Щодо мови та виробника кліпу, то дійсно -- немало українських та україномовних чудових кліпів є для пародії. <br/><br/>Хоча сама ініціатива та ідея -- хороші, діти старалися. У них добре вийшло. Зйомка і монтаж хороші. Надалі хай врахують мову та тематику -- буде взагалі супер. Успіхів й надалі вам, діти.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024