Перший заступник голови РДА вивчав проблеми Штунської та Ладинської громад

30 Січня 2017, 09:10
1202

Перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Герасимчук з робочим візитом побував у Штунській та Ладинській сільських радах.

Під час зустрічі із сільськими головами Олександром Зінчуком та Юрієм Вітруком обговорили питання благоустрою населених пунктів сільських рад та діяльності закладів соціальної сфери, спілкуючись з керівниками закладів які працюють на території місцевих рад особлива увага зверталася на проблемні питання які потребують негайного вирішення.

Пише сайт Любомльської РДА.

З низкою питань питаннями різного характеру до першого заступника голови райдержадміністрації звернулися місцеві жителі, а саме: про підвезення дітей до Олеської ЗОШ І-ІІІ ст., харчування дітей в Олеській ЗОШ І-ІІІ ст., про безплатне харчування учня 2-го класу Висоцької ЗОШ І-ІІ ст., інвалід ІІ групи, та виділення земельної частки (паю) на території Ладинської сільської ради місцевій жительці. Жодне звернення посадовець не залишив без належної уваги та детального роз’яснення.

За результатами прийому він дав доручення відповідним структурним підрозділам оперативно і повною мірою сприяти у їх вирішенні.

Також, Олександр Герасимчук разом із провідним спеціалістом сектору опіки та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування служби у справах дітей райдержадміністрації Лілією Ципящук, фахівець із соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Жанною Веремчук проінспектували сім’ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Такі виїзди здійснюються з метою оцінки потреб сім’ї та контролю за цільовим використанням допомоги, створенням належних умов для повноцінного утримання та виховання дітей.

Усім сім’ям було надано ряд соціальних послуг, консультацій з питань відповідального батьківства, попередження конфліктів, профілактики залежностей.



Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром