У Рівненській ОТГ відбулось засідання виконкому: які питання обговорили

01 Лютого 2020, 15:02
Засідання комітету 1187
Засідання комітету

На засіданні виконавчого комітету присутні розглянули ряд важливих питань.

Про це йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Заслухали інформацію спеціалістки І категорії фінансово-економічного відділу Уляни Мартинюк, про виконання бюджету Рівненської ОТГ за 2019 рік.

Про роботу установ і організацій, що є на території сільської ради із зверненням і заявами громадян за минулий рік проінформувала Світлана Залевська.

У ході засідання начальниця відділу з питань юридичного забезпечення ради, діловодства та кадрової роботи Любов Шрамко прозвітувала про роботу адміністративної комісії Рівненської сільської ради у 2018-2019 роках, а Юрій Тимощук розповів про стан військово-облікової роботи на території Рівненської сільської ради.

Читайте також: Представники Рівненської громади запозичували досвід у Вишнівській ОТГ

Також присутні обговорили питання щодо вартості харчування дітей дошкільного та шкільного віку в закладах освіти Рівненської сільської ради, визначили перелік об’єктів та види робіт для відбування засудженими та адмінпокараними громадянами покарання та адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт та для відпрацювання  правопорушниками на яких накладено адміністративне стягнення у виді суспільно-корисних робіт на 2020 рік, тощо.

По кожному розглянутому питанню прийнято відповідні рішення.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024