У Рівненській ОТГ відбувся рейд з профілактики правопорушень серед дітей

31 Січня 2020, 11:00
Профілактика бездоглядності 1773
Профілактика бездоглядності

На території Рівненської ОТГ провели рейд з профілактики бездоглядності та правопорушень серед дітей

У середу, 29 січня, головна спеціалістка служби у справах дітей Лілія Цип’ящук, головна спеціалістка із соціальної роботи та надання соціальних послуг населенню Рівненської сільської ради Богдана Романюк, старша інспекторка ювенальної превенції Любомльського відділу поліції Яніна Соколюк працювали на території Рівненської ОТГ. Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

Захід проведений з метою здійснення профілактики бездоглядності та правопорушень, вивчення умов проживання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Виявлення дітей та сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, вилучення дітей із середовища, де є загроза життю та здоров’ю дитини.

Провели також перевірки щодо додержання закладами торгівлі, громадського харчування та розважальними закладами заборони продажу алкогольної та тютюнової продукції особам, які не досягли 18 років та перевірок в розважальних закладах з питань дотримання вимог законодавства щодо порядку відвідування їх дітьми, поширення продукції, яка негативно впливає на формування свідомості молоді.

Читайте також: Підгородненським учням розказали про булінг

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024