Місіонери з Німеччини побували у Любомльській лікарні

23 Січня 2020, 09:00
У Любомльській лікарні 1591
У Любомльській лікарні

Декілька років триває співпраця КНП «Любомльського ТМО Любомльської районної ради» з Товариством Червоного Хреста з Німеччини завдяки Волинській обласній організації Товариства Червоного Хреста України.

Кілька днів тому Любомльську лікарню відвідала делегація з Окружного об’єднання Арвайлер Німецького Червоного Хреста на чолі з заступником голови осередку Бернардом Шрікером. Про це повідомляють на сторінці КНП «Любомльське ТМО Любомльської районної ради» у фейсбуці.

Генеральний директор Любомльського ТМО Володимир Дибель поспілкувався з німецькими благодійниками, розповів про діяльність медичного закладу, його структуру та функціонування. Окрім того, німецькі червонохрестівці оглянули приміщення лікарні, зокрема, побували у терапевтичному, хірургічному, дитячому та інших відділеннях лікарні.

Читайте також: Любомльські травматологи прооперувати онкохвору мешканку Шацького району

Любомльські медики розповіли про успіхи місцевих лікарів, сучасні методики, які почали застосовувати при здійсненні операцій та обстеженні пацієнтів.

Любомльська лікарня неодноразово отримувала гуманітарну допомогу від німецького Червоного Хреста у вигляді медичного обладнання, меблів, медикаментів та речей першої необхідності.

Так, серед обладнання, яке тепер активно використовується у терапевтичному, хірургічному та неврологічному відділеннях медзакладу – багатофункціональні ліжка, що дають змогу лежачим хворим змінювати своє положення без сторонньої допомоги.

Незабаром Любомльська лікарня має отримати ще один транш гуманітарної допомоги від Німецького Червоного Хреста.

Читайте також: Як у Любомльській лікарні «ремонтують» суглоби

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром