У Любомлі розповіли про військову службу за контрактом

21 Січня 2020, 14:41
Семінар 1518
Семінар

У Любомльському центрі зайнятості провели профорієнтаційний семінар щодо проходження військової служби за контрактом у Збройних силах України.

Семінар для безробітних громадян, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, провели у понелілок, 20 січня. Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

Захід провели з метою ознайомлення молодих людей зі станом сучасного ринку праці, варіантами працевлаштування за професіями, що користуються попитом у регіоні, а також інформування присутніх, щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України.

У заході взяли участь директор районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрій Ліпич, головний спеціаліст з питань мобілізації та режимно–секретної роботи райдержадміністраціїї Віктора Фельмецгер, старший офіцер відділення комплектування Любомльського ОРВК Людмила Головенко та  спеціаліст відділення комплектування  військкомату Володимир Карпухін.

Людмила Головенко ознайомила присутніх з посадами, які потребують укомплектування, про можливість зробити кар’єру, надала  інформацію про умови проходження служби за контрактом, про грошове забезпечення, мінімальний розмір якого становить 10 000 гривень та соціальний пакет, а саме, якісне безкоштовне медичне обслуговування, безкоштовне харчування, щорічні та додаткові відпустки та інші соціальні гарантії встановлені законами.

Особлива увага зверталась щодо порядку відбору кандидатів на військову службу, термінів служби за контрактом, грошового забезпечення військовослужбовців рядового, сержантського та офіцерського складу контрактної служби, а також гарантованих державою пільг для військовослужбовців та членів їх сімей.

Читайте також: У Любомлі провели семінар з працевлаштування на посади військовослужбовців

 У Любомльському військкоматі проводять приписку до призовної дільниці

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром