У Любомлі провели семінар з працевлаштування на посади військовослужбовців

20 Січня 2020, 10:29
Семінар з орієнтації на службу в ЗСУ 1701
Семінар з орієнтації на службу в ЗСУ

Для зареєстрованих безробітних провели семінар з орієнтації на службу в Збройних силах України.

Семінар щодо працевлаштування на посади військовослужбовців (служба за контрактом у десантно-штурмових військ і морську піхоту) провів для мешканців району провідний спеціаліст відділення комплектування Любомльського ОРВК Володимир Карпухін. Про це повідомляють на сторінці Любомльського центру зайнятості у фейсбуці.

Учасники заходу дізналися, що військовослужбовцям гарантуються додаткові виплати – допомога на оздоровлення, матеріальна допомога; речове забезпечення; вибір місця служби по всій території України; якісна безплатна медична допомога у військових шпиталях; можливість отримання вищої освіти за рахунок Міністерства оборони.

Також вони мають право на щорічну відпустку від 30 днів і більше, відпустки для навчання, творчі, соціальні, інші; безкоштовне харчування у військових їдальнях; право на отримання безкоштовного житла від Міністерства оборони України чи отримання грошової компенсації за піднайом житла; служба зараховується до загального страхового стажу, стажу державної служби.

Під час заходу ті, хто зацікавився військовою службою за контрактом звернуться в Любомльський ОРВК для детальної співбесіди.

Читайте також: У Любомльському військкоматі проводять приписку до призовної дільниці

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024