У «Ягодині» припиняють роботу залізничної квиткової каси

14 Січня 2020, 14:08
Фото ілюстративне 2113
Фото ілюстративне

На всіх станціях і зупинкових пунктах приміської зони, де кількість проданих квитків становить 50 і більше за добу, відкриваються квиткові каси.

Аналіз роботи квиткової каси на станції «Ягодин» показав, що в травні 2019 році середньодобовий об’єм продажу становив 11 квитків в приміському сполученні та 5 квитків в дальньому сполученні. Про це повідомляють на сайті Любомльської райдержадміністрації.

Відповідно до чинного законодавства, в травні 2019 року закінчився термін використання реєстраторів розрахункових операцій (РРО) з продажу квитків приміського сполучення, а вартість придбання нового РРО становить 38 тисяч гривень.

На сьогоднішній день, електронний проїзний документ впроваджений на всі проїзди далекого та регіонального внутрішньодержавного сполучення за винятком окремих проїздів міжнародного сполучення за винятком окремих поїздів міжнародного сполучення.

Читайте також: Який вигляд мали залізничні вокзали у Любомлі та «Ягодині» до Другої світової війни

Понад 60% усіх проїзних документів, оформляються пасажирами за допомогою он-лайн сервісу офіційного сайту АТ «Укрзалізниця», мобільний додаток «Залізничні квитки» для смартфонів та у відділеннях банків і Укрпошти, що дозволяє придбати або повернути квитки без додаткових комісій, не звертаючись до квиткових кас.

У приміському сполученні проїзні документи можна придбати у провідників приміського поїзда.

Враховуючи все це, з метою зменшення витрат на утримання квиткової каси станції «Ягодин» тут з 1 травня 2020 року припиняють роботу квиткової каси. Найближча квиткова каса функціонує на станції Любомль.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024