В Любомлі відбулася конференція юних науковців

14 Січня 2020, 14:00
Учасники конференції 2668
Учасники конференції

У залі засідань Любомльського відділу освіти відбулася конференцію за результатами міського та обласного конкурсів краєзнавчо-дослідницьких робіт.

У конференції взяли участь юні дослідники разом зі своїми наставниками. Відкривала конференцію методистка комунальної установи «Методичний центр» Юлія Зінчук.

Захист кожної роботи супроводжувався презентацією. Юні науковці презентували свої дослідження: з всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби» Катерина Гелетуха, учениця Підгородненського ЗЗСО (керівниця Тетяна Павловій) з роботою «Доба національного державотворення»;

Ангеліна Чоботан, учениця Любомльський ЗЗСО №3 (керівниця Наталія Посельська) з роботою «Долі любомльських дисидентів та їх родин за радянських часів».

Анна Склянчук, учениця 11 класу, Любомльського ЗЗСО №2 (керівник Григорій Кривдік та Ірина Козачук) з роботою: «Народження нації: Україна 2013- 2015 рр.».

З конкурсу дослідницьких робіт «Моя Батьківщина – Україна»: Карина Самойліч та Марія Пшава, учениці 9 класу Любомльського ЗЗСО №3 (Наталія Посельська) з роботою «Культові споруди Любомльщини у динамічному розвитку та взаємопроникненні культур».

Анна Склянчук, учениця 11 класу Любомльського ЗЗСО №2 (керівник Григорій Кривдік) з роботою: «Чарівний світ митця: Наталія Блонська»

Артур Хоміч, учень 5 класу Куснищанського ЗЗСО (керівниця Любов Ковальчук) з роботою «Відьмове яйце-гриб веселка». В зв'язку з непередбачуваними обставинами, дослідження представила наставниця.

Завідуюча комунальної установи «Методичний центр» Валентина Микитюк вручила юним науковцям та їх керівникам грамоти за кропітку працю.

Читайте також: У Хворостові відбулося свято куті (ФОТО)










 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024