Колядки, пійманий злочинець та продаж приміщення ринку: ТОП-5 подій тижня в Любомльському районі

12 Січня 2020, 17:31
2590

Видання Район.Любомль пропонує читачам дайджест найцікавіших подій цього тижня.

Рейтинг подій, які трапилися в Любомльському районі за тиждень, Район.Любомль складав, зважаючи на кількість ваших переглядів.

Головні новини минулого тижня можна переглянути ТУТ.

5 місце

В Олеському храмі колядували дітки з недільних шкіл та хори Любомльського благочиння

З благословіння митрополита Володимир-Волинської єпархії Володимира, у Свято-Духівському храмі села Олеськ провели вечір колядок. У п'ятницю, 10 січня, колядували дітки з недільних шкіл та хори Любомльського благочиння. Новина набрала 1266 переглядів.

4 місце

Вихованці учнівського лісництва з Любомльщини стали призерами Всеукраїнського конкурсу

На підставі висновків журі конкурсу за кращі показники проведеної роботи в еколого-натуралістичному поході «Біощит» визнали переможцями та нагородили грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте ІІ місце вихованців учнівського лісництва Любомльського Будинку школяра за роботу по операції «Реміза». Новина набрала 1419 переглядів.

 

3 місце

У Любомлі продають адмінприміщення на «Малому» ринку

Любомльська міська рада виставила на продаж адміністративне приміщення, яке знаходиться на території «Малого» ринку. Початкова ціна продажу – 831 тисяча 866 гривень, розмір мінімального кроку підвищення – 40 тисяч гривень. Аукціон планують провести 4 лютого. Новина набрала 1600 переглядів.

2 місце

Оштрафували мотоцикліста, якого зловили п'яним за кермом у Головні

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні правопорушення, передбаченого частиною першою статті 130 Адміністративного кодексу та накласти на нього адміністративне стягнення у виді штрафу у розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік. Новина набрала 1723 перегляди.

1 місце

На Любомльщині поліцейські піймали злодія по гарячих слідах

Зловмисник викрав із помешкання 43-річної жительки Любомльського району гроші, взуття та велосипед. Особу правопорушника оперативно встановили співробітники поліції. Викрадене вилучили. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Новина набрала 2218 переглядів.

А ще недільну новину про вилучення автомобіля з 25 ящиками сигарет за три години вже переглянули більше 1400 читачів.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024