Вихованці учнівського лісництва з Любомльщини стали призерами Всеукраїнського конкурсу

07 Січня 2020, 13:11
Учасники конкурсу 2912
Учасники конкурсу

Провели щорічний екологічний конкурс Всеукраїнський еколого-натуралістичний похід «Біощит-2019».

Конкурс проводиться з метою залучення учнівської молоді до роботи з дослідження та впровадження в практику біологічних методів захисту лісу, саду та сільськогосподарських культур від шкідників.

В конкурсі взяли участь вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти із 15 областей: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Полтавської, Миколаївської, Рівненської, Сумської, Херсонської, Хмельницької,   Чернівецької та Чернігівської.

На розгляд журі подали 65 робіт за операціями: «Мурашка», «Джміль», «Махаон» та «Реміза». Загалом конкурсанти провели пізнавальну роботу з вивчення корисної ролі комах.

Читайте також: Учні Любомльщини – призери обласного конкурсу

На підставі висновків журі конкурсу за кращі показники проведеної роботи в еколого-натуралістичному поході «Біощит» визнали переможцями та нагородили грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за зайняте ІІ місце вихованців учнівського лісництва Любомльського Будинку школяра за роботу по операції «Реміза».

Керівника учнівського лісництва Петра Антонюка нагородили подякою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за проведення природоохоронно-просвітницької діяльності.


Анна СКЛЯНЧУК,

учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром