У Радехівському дитсадку для малечі створені всі умови

18 Січня 2017, 09:19
1652

Радехівський дошкільний навчальний заклад збудований ще у 70-ті роки минулого століття. Протягом чотирьох десятиліть він бачив розквіт, переживав занепад, навіть мав закриватися, – про це йдеться у сюжеті ВОДТРК.

Наразі дитсадок – серед кращих в районі. Приміщення не нове, однак привітне і охайне. Тут лунає веселий дитячий гомін і сміх. Для малюків створені  всі умови: чисто, затишно і  тепло. Опалення – пічне.

«За сумлінну працю колектив дитсадка відзначено багатьма грамотами, – каже його  завідувачка Ліна Дженджера. – Торік дитсадок утеплили, поміняли вікна. Паливом на опалювальний сезон дошкільний навчальний заклад також забезпечений».

Збалансоване тут і харчування. Із забезпеченням продуктів немає жодних проблем. Овочі – екологічно чисті, адже вирощені батьками на своїх городах.

«Умовами у дошкільному закладі задоволені всі: і вихователі, і батьки, і діти. Адже діти – майбутнє нашого суспільства. І вони мають зростати в добрі і теплі», – слушно зауважив голова Радехівської сільради Василь Гнатюк.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром