Колектив Любомльського деканату долучився до збору коштів обездоленим дітям

18 Січня 2017, 07:00
1321

Різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям» не залишив байдужими багатьох волинян, адже його мета – допомогти дітям-сиротам, інвалідам, малозабезпеченим, а також сім’ям учасників АТО. 

Волонтери разом із представниками релігійних громад краю відкрили скриньки з пожертвуваннями, зібраними 12 січня в рамках марафону в облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка, – повідомляє ВРД НТКУ.

Різдвяний благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям» започаткувала Волинська Рада церков за підтримки обласної і міської влади, Товариства Червоного Хреста України і нашої телерадіокомпанії.

Скриньки з пожертвуваннями волонтери відкрили разом із представниками релігійних громад краю і вкотре переконалися, що волиняни не байдужі до чужої біди.

«Сьогодні був перерахунок сопілочок. Ми зібрали 9436 гривень. Ці кошти підуть на діток, які цього потребують», – розповідає головний бухгалтер обласної організації Товариства Червоного Хреста України Марія Климовець.

До збору коштів долучилися релігійні, благодійні та громадські організації краю. Протоієрей Олександр Богданов розповів:

«Дуже приємно, що в такий скрутний час вдалося зібрати таку суму. Це знак поваги наших громадян до нашої акції, це вияв любові до наших діток. Дуже дякую всім, хто долучився до цієї акції».

На спеціальний рахунок, відкритий обласною організацією Товариства Червоного Хреста України, від благодійників надійшло ще понад 6,5 тисячі гривень. Таким чином, загальний обсяг пожертв і благодійних переказів перевищує 16 тисяч гривень.

Збір коштів для дітей і родин, які потребують допомоги, триває до 1 березня.

Реквізити: р/р № 26049000000035, МФО 300023, код ЄДРПОУ 02940115 ПАТ «Укрсоцбанк», Волинська обласна організація Товариства Червоного Хреста України.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024