Відбулась нарада керівників закладів освіти Вишнівської громади

18 Грудня 2019, 15:41
Нарада керівників закладів освіти 1636
Нарада керівників закладів освіти

Нарада пройшла під головуванням начальника гуманітарного відділу Василя Стрільчука, головного спеціаліста Антона Марцинішина та комунальної установи «Методичний центр» в особі директорки Ольги Романюк та методистки Тетяни Міщук.

Нарада відбулася у середу, 18 грудня. Про це повідомляють на сайті Вишнівської ОТГ.

Першочергово розглянули питання щодо пожежної безпеки в навчальних закладах. Про це розповів головний інспектор Любомльського районного відділу УДСНС Микола Лябук. Про безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу під час зимових канікул та організації харчування розповів Антон Марцинішин. 

Також обговорили підготовку до зовнішнього незалежного оцінювання на 2020 рік та проаналізували участь школярів в районних олімпіадах.

На засіданні був присутній сільський голова Віктор Сущик, який заслухав інформацію щодо актуальних питань закладів освіти та проаналізував їх роботу.

Наприкінці наради керівники освітніх установ мали нагоду переглянути презентацію, підготовлену видавництвом «Розумники», про найсучасніші мультимедійні підручники, віртуальні бібліотеки, лабораторії, електронні практикуми та навчальні, методичні, тестові посібники, які в майбутньому можуть допомогти ще більшій оптимізації навчального процесу у школах громади.

Читайте також: У Вишнівській сільраді відбувся День відкритих дверей для школярів









 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024