Напередодні свята Миколая дітей Головненської школи-інтернату розважали учасники «Ліги сміху»

18 Грудня 2019, 12:02
Вітали дітей 3262
Вітали дітей

Напередодні Дня святого Миколая мали привід порадіти вихованці  Головненської школи-інтернату.

Іграшки, зошити, канцелярське приладдя – усе це передав  закладу керівник громадської організації «Нова ідея» Ярослав Кондисюк. Попередньо активісти «Нової ідеї» звернулися до небайдужих  людей Любомльського, Володимир-Волинського та Іваничівського районів із закликом допомогти подарувати дітям передноворічну радість і знайшли підтримку. Про це повідомляє Кордон.

«Подібні акції проводимо вже не перший рік, допомагаючи і спеціальним закладам, ідошкільним, – каже Ярослав Кондисюк. – Постійно підтримували школу-інтернат в Іваничах, але її розформували, відтак, поцікавилися у керівництва закладу кому ще можна допомогти. Так дізналися про Головненську школу-інтернат. Шкода, що не чули про неї раніше, тепер навідуватимемося частіше».

Ярослав Кондисюк
Ярослав Кондисюк

До акції також долучився благодійний фонд «Матері Божої неустанної помочі» з Володимира-Волинського (керівник – протоієрей Микола Гінайло), який передав гуманітарну допомогу.

Ну а чи не найбільшим сюрпризом для вихованців Головненської школи інтернату став виступ учасників «Ліги сміху» – представників команди «Замок Любарта». Дотепні жарти, гумористичні мініатюри, конкурси – усе це дарувало чудовий настрій дітлахам, які дякували щирими оплесками. Завершальним акордом свята стало спільне фото артистів і вихованців закладу.























 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024