Голова Любомльської міськради взяв участь у засіданні з питань регіональної політики у столиці

17 Грудня 2019, 15:43
Роман Ющук 3328
Роман Ющук

Міський голова Роман Ющук взяв участь у засіданні підкомітету з питань регіональної політики та місцевих бюджетів Комітету Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Засідання відбулося 17 грудня у Києві. Роман Ющук взяв участь у засіданні на запрошення народного депутата України В’ячеслава Рубльова. Про це повідомляють на сторінці Любомльської ОТГ у фейсбуці.

На засіданні презентували дослідження шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» щодо аналізу стану місцевих фінансів України в контексті доходів та видатків усіх адміністративних одиниць усіх рівнів. Даний проект фінансується урядом Королівства Швеція та впроваджується Шведською асоціацією місцевих влад та регіонів (SALAR).

Презентація проводили експерти проекту SKL Intemation. Зокрема: Ієва Калніня – керівниця групи експертів проекту SKL Intemation, Тоні Левітас – старший експерт проекту SKL Intemation та Ясміна Джийкіч – експертка проекту SKL Intemation.

Також у заході взяли участь народні депутати України, представники міністерств, органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та профільних асоціацій.

Читайте також: Любомльська ОТГ на розвиток громади отримає чотири мільйони замість тринадцяти

1


1

1


 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024