Роботи випускниць з Любомля вмістили до збірника «Волинь і волиняни в історії та культурі України»

17 Грудня 2019, 09:58
Збірка 2559
Збірка

На базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки відбулась обласна науково-практична учнівська конференція «Волинь і волиняни в історії та культурі України».

Півсотні юних дослідників та їх наставники з різних куточків області, які презентували власні наукові роботи за такими напрямами: історія Волинського краю в особах; Революція Гідності: події, факти, спогади волинян. Волиняни – учасники АТО і волонтерського руху; звичаї, обряди, фольклорна спадщина Волині; доля моєї родини в історії України; пам’ятки історії і культури Волині; історичні та краєзнавчі дослідження Волині.

До дослідження історії Волині долучилися учениці 11 класу Любомльського ЗЗСО №2 Вікторія Коніщук в розділі Краєзнавчі дослідження на Волині з роботою «Любомльщина в боротьбі за самостійну Україну» (керівник Микола Дзей, керівник секції історичного краєзнавства Любомльської філії ВВ МАН України) та Анна Склянчук в розділі Історія Волинського краю в особах з роботою «Сокольвяк Захар Захарович – борець за Незалежність» (керівник Григорій Кривдік, учитель історії Любомльського ЗЗСО №2).

Учениці отримали сертифікат та збірку тез «Волинь і волиняни в історії та культурі України».

Читайте також: У Любомлі визначили переможців міського конкурсу різдвяної атрибутики

Анна Склянчук
Анна Склянчук

Вікторія Коніщук
Вікторія Коніщук



 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024