Рятувальники нагадали настоятелям храмів правила пожежної безпеки

10 Січня 2017, 17:19
1336

У вівторок, 10 січня, працівники Любомльського районного відділу ДСНС України у Волинській області провели інформаційно-роз’яснювальний рейд у закладах релігії та нагадали настоятелям і відповідальним за протипожежний стан основні вимоги пожежної безпеки.

Зокрема, рятувальники побували в Свято-Георгіївській церкві в місті Любомль та Свято-Троїцькому храмі в селищі Головне, аби в черговий раз нагадати настоятелям правила пожежної безпеки.

Під час зустрічі рятувальники поінформували представників духовенства про основні заходи пожежної безпеки при проведенні служб у церквах і храмах.


Особливу увагу звернули на наявність у культових спорудах первинних засобів пожежогасіння, які допоможуть швидко ліквідувати загорання на початковій стадії.

Фахівці ДСНС роз’яснили, як слід користуватися вогнегасниками, і відповіли на запитання.

Священикам роздали пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання виникненню загорань.

Отримані знання працівники релігійних закладів доноситимуть до вірян, аби в подальшому спільними зусиллями уникати небезпечних ситуацій.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024