У Вишневі обмінювалися досвідом розвитку громад

14 Грудня 2019, 10:31
Обмін досвідом управління у громадах 1449
Обмін досвідом управління у громадах

У Вишневі експерти та представники ОТГ Волині обмінювались досвідом розвитку громад.

До Вишнівської об’єднаної територіальної громади в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) та  програми навчальних візитів «Маршрути успіхів» завітали представники Волинського регіонального відділення Асоціація міст України Мар’яна Конончук, Василь Гром, Тамара Зубенко та посадові особи органів місцевого самоврядування Волині.  Про це повідомляють на сайті Вишнівської громади.

Метою візиту був обмін практичним досвідом вирішення питань у різних сферах життєдіяльності міст, селищ та сіл.

З вітальним словом до високоповажних гостей звернувся сільський голова Віктор Сущик, який розповів усім присутнім про структуру Вишнівської громади, досягнення та проаналізував її всебічний розвиток.

Учасники навчального візиту, посадові особи Шацької, Маневицької, Городищенської, Прилісненської,  Цуманської, Велимченської, Турійської громад мали нагоду поділитися практичним досвідом, розповісти про свою громаду, структуру управління нею та продемонструвати представникам волинських громад-членів Асоціації міст України структуру публічного управління, розвиток соціальної інфраструктури та специфіку формування бюджету.

Вишнівська об’єднана територіальна громада, є громадою, яка динамічно розвивається, постійно змінюючи якість та кількість сервісів, що надаються жителям громади.

Крім того, громада активно бере участь у різних проектах, метою яких є стимулювання сталого місцевого економічного розвитку.

«Висловлюємо щиру подяку Волинському регіональному відділенню Асоціації міст України за ініціативність у проведенні подібних заходів та постійну підтримку нашої громади, як дієвого важеля у реформі децентралізації. Дякуємо громадам-членам Асоціації за візит, отриманий досвід, структурний діалог, корисну та насичену інформацію», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Вишнівській сільраді відбувся День відкритих дверей для школярів

У Вишнівському ЦНАПі можна буде отримати послуги Пенсійного фонду










 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024