На сесії Рівненської сільської ради затвердили Програми на наступний рік

12 Грудня 2019, 16:17
Засідання сесії 1678
Засідання сесії

Відбулась чергова 51 сесія Рівненської сільської ради. 

У роботі сесії взяли участь депутати, завідувачі установами, начальники відділів сільської ради та гості – т.в.о. начальника Любомльського відділу поліції Анатолій Близнюк та керівник ФГ «Вест Фенікс» Анатолій Прилуцький. Про це повідомляють на сайті Рівненської ОТГ.

 На початку пленарного засідання всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих на Сході військових.

Перед розглядом питань порядку денного сільський голова Володимир Крижук надав слово депутатам для озвучення запитів та звернень.  

Володимир Крижук
Володимир Крижук

Депутат Микола Гурко озвучив депутатський запит щодо добудови актового залу та приміщення їдальні в Рівненському ліцеї, а депутатка Наталія Даниш звернулася щодо завершення робіт по встановленню вуличного освітлення окремих вулиць села Забужжя. Запити були підтримані одноголосно.

Микола Гурко
Микола Гурко

Після внесення певних коректив та доповнень до порядку денного, перейшли до розгляду його питань. Депутати розглянули та затвердили ряд важливих для територіальної громади Програм та продовжили дію існуючих, після цього перейшли до розгляду земельних питань.

У «різному» сільський голова повідомив, що наступна сесія відбудеться 19 грудня, на якій буде затверджуватись бюджет ОТГ на 2020 рік.

Читайте також: На виготовлення генпланів чотирьох сіл Рівненської ОТГ витратять майже пів мільйона

Рівненська громада розпочала реалізацію міжнародного проєкту



 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024