У Вишнівській сільраді відбувся День відкритих дверей для школярів

12 Грудня 2019, 11:03
День відкритих дверей 1323
День відкритих дверей

З нагоди проголошення Загальної декларації прав людини та в рамках проведення «Всеукраїнського тижня права» до Вишнівської сільської ради завітали старшокласники Вишнівського навчально-виховного комплексу.

Майбутні випускники мали нагоду ознайомитися з роботою органу місцевого самоврядування, оцінити умови праці, дізнатися про весь спектр адміністративних послуг, які надаються населенню. Про це повідомляють на сайті Вишнівської ОТГ.

Учні зустрілися з керівником сільської ради Віктором Сущиком та першою заступницею Галиною Федончук. Під час зустрічі обговорили актуальні питання, які турбують молодь громади, зокрема, харчування в закладах освіти та проведення дозвілля.

Під час екскурсії школярів до органу місцевого самоврядування, працівниці сільської ради  Ірина Богуш та Наталія Ряпич підготували цікаву та корисну інформацію про права та обов’язки неповнолітніх, про відповідальність за скоєння правопорушення, яка передбачена чинним законодавством України.

На завершення, для учнів провели анонімне анкетування та роздали пам’ятні буклети про те, як не потерпіти від злочину та уникнути інших неприємностей.

Читайте також: Що відбулося у Вишнівській ОТГ в рамках акції «16 днів проти насильства»













 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024