В Луцьку відбулася зустріч з керівниками закладів охорони здоров’я області

12 Грудня 2019, 10:13
Учасники заходу 1780
Учасники заходу

Зустріч відбулася за ініціативи Громадської організації «Асоціація здоров’я суспільства».

Допомогли організувати подію ГО «Центр жіночі перспективи» (Марта Чумало та Галина Федькович), Управління охорони здоров’я Волинської обласної державної адміністрації (Ігору Ващенюку та Марії Гогоша).

На заході також були присутні представники Волинського обласного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Відкрив зустріч з учасниками голова громадської організації «Асоціація здоров’я суспільства», заступник директора Любомльського Центру первинної медичної допомоги Дмитро Федчишин.

«Наша організація запрошує до співпраці всі заклади охорони здоров’я. Цілі і завдання, якої зосереджуються на основній ідеї: захисті законних прав та інтересів закладів охорони здоров’я в органах державної влади, місцевого самоврядування та судах, що включають в себе два інших компоненти діяльності: підтримка та розвиток закладів охорони здоров’я», – зазначив Дмитро Федчишин.

Пізніше перед присутніми виступили лекторки ГО «Центр жіночі перспективи»  Марта Чумало та Галина Федькович, які мають колосальний досвід роботи з громадськістю. Розповіли, що у випадках домашнього насильства потрібно звертатися до відділу поліції, Управління соціального захисту; центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей; місцевих центрів надання безоплатної правової допомоги.

На завершення учасники подякували за проведення цікавого заходу, а також звернулись з проханням, провести семінар-навчання по можливості, в кожному закладі для сімейних лікарів.

Читайте також: Дирекція «первинки» проінспектувала медзаклади Рівненської громади




Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024