Вихованці Любомльського будинку школяра стали призерами обласного конкурсу

11 Грудня 2019, 11:21
Вихованці Будинку школяра 2154
Вихованці Будинку школяра

Підбили підсумки обласного етапу заочного огляду-конкурсу «Галерея кімнатних рослин».

У заході взяли участь 136 дітей із закладів загальної середньої та позашкільної освіти, а саме: 8 районів, 4 міст та Боратинської, Голобської, Дубівської, Іваничівської, Ківерцівської, Княгининівської, Люблинецької, Любешівської і Прилісненської об’єднаних територіальних громад.

Цікаві і змістовні роботи подали колективи Горохівського, Ковельського, Локачинського, Любомльського, Маневицького, Ратнівського районів, міст Володимира-Волинського, Ковеля.

У цих матеріалах діти висвітлили кращий досвід внутрішнього та зовнішнього озеленення шкіл та позашкільних закладів, розкрили різноманітність видового складу кімнатних рослин, підготовили та реалізовали проєкти озеленення приміщень, ландшафтного дизайну території освітніх садиб.

Конкурс проводився у номінаціях: «Кращий проєкт озеленення» «Краща колекція рослин» «Краща дослідницька робота».

На підставі рішення членів журі визнали переможцями та нагородили грамотою Волинського обласного еколого-натуралістичного центру за проведену змістовну роботу із внутрішнього і зовнішнього озеленення освітніх закладів за зайняте II місце у номінації «Краща дослідницька робота» вихованців гуртка «Юні квітникарі» Любомльського Будинку школяра (керівник Любов Соломянюк).

Читайте також: Учень любомльської школи – призер обласного конкурсу з української мови 

АННА СКЛЯНЧУК,

учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024