У Любомлі відбулося засідання координаційної ради району

02 Грудня 2019, 11:12
Засідання координаційної ради 1163
Засідання координаційної ради

У Любомлі відбулося засідання координаційної ради з питань гендерної політики, протидії торгівлі людьми та запобігання домашньому насильству.

Засідання відбулося під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олександра Герасимчука. Про це інформує пресслужба Любомльської РДА.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, державних установ, служб, які займаються питаннями сімейної, гендерної політики, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми, представники об’єднаних територіальних громад.

Члени координаційної ради розглянули питання про проведення заходів до щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».

Читайте також: У Любомлі відбулася комісія з питань захисту прав дитини

Підбиваючи підсумки засідання, Олександр Герасимчук наголосив на необхідності чіткого дотримання вимог Порядку щодо процедур та строків взаємного інформування та взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі.


Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром