ЕКЗ в Туреччині: найсучасніше лікування безпліддя

30 Листопада 2019, 10:25
Фото ілюстративне 1100
Фото ілюстративне

ЕКЗ – це екстракорпоральне запліднення або штучне запліднення, при якому яйцеклітина в лабораторних умовах запліднюється спермою, а потім поміщається в матку жінки.

Згідно зі світовою статистикою, одна з кожних семи подружніх пар страждає проблемою безпліддя. Balina Med Travel допоможе вам втілити свою мрію про народження дитини. 


 

Від чого залежить ефективність ЕКЗ?

Методики ЕКЗ кардинально не відрізняються в різних країнах світу, але різниця підходів істотно впливає на кінцевий результат.

В Україні дозрівання яйцеклітин частіше стимулюють агресивно, що може привести до розвитку у пацієнток синдрому гіперстимуляції яєчників. Крім цього, яйцеклітини просто поміщаються в середовище зі сперматозоїдами.

Читайте також: Лікування раку в Туреччині: висока ефективність в поєднанні з доступною вартістю


 

У Туреччині репродуктологи  вдаються до найсучаснішого лікування безпліддя – методу ІКСІ (ІCSІ – Іntra Cytoplasmіc Sperm Іnjectіon). Унікальність новаторського методу полягає в тому, що зачаття може статися навіть при найскладніших формах безпліддя. Також проводиться передімплантаційна генетична діагностика. Це дозволяє підсаджувати методом ЕКЗ тільки здорові ембріони (без генетичних захворювань).

За кордоном більш високий рівень розвитку медицини в порівнянні з вітчизняними центрами, а ціни на екстракорпоральне запліднення досить доступні.


 

Чому варто довірити поїздку Balina Med Travel?

Якщо Ви бажаєте пройти процедуру екстракорпорального запліднення з найбільшими шансами на успіх, звертайтеся до Balina Med Travel. Це можливість парам із надзвичайно низькими шансами на батьківство отримати позитивний результат.

Читайте також: У турецьких клініках пацієнтів лікують на сучасному обладнанні, якого ще немає в Україні​​​​​​​

Ще раз підкреслимо, що лікування в Туреччині дає шанс стати батьками людям, які ні за яких обставин і ні при якому лікуванні не могли мати власних дітей і раніше були змушені вдаватися до використання донорської сперми, що психологічно, найчастіше, неприйнятно.
 

Три причини довірити поїздку Balina Med Travel:

  1. Наші послуги для Вас абсолютно безкоштовні.  Ви платите лише за лікування та транспорті витрати.
  2. Діагностика та лікування проводиться на найсучаснішому, високоточному обладненні, що максимально збільшує шанси на батьківство.
  3. Конфіденційність, оперативність та підтримка 24/7: від консультації до завершення лікування.

Для детальної інформації телефонуйте за номером +380955957085 або залиште заявку на сайті https://medical.balina.com.ua/. Ми допоможемо відчути Вам радість батьківства!

Також долучайтеся до нас в соціальних мережах:

https://www.facebook.com/balinamedtravell/?modal=admin_todo_tour https://www.instagram.com/balinamedtravel/?hl=uk


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39