Любомльський районний суд покарав митника за одержання неправомірної вигоди

27 Листопада 2019, 16:03
Фото ілюстративне 2346
Фото ілюстративне

Митника на Волині покарали за одержання неправомірної вигоди.

Любомльський районний суд Волинської області визнав державного інспектора митного поста «Піща» Волинської митниці Державної фіскальної служби винним у одержанні неправомірної вигоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 368 КК України), – повідомдляє прокуратура Волині.

У червні-липні 2019 року митник одержав від громадянина гроші в сумі 220 доларів США за нестворення штучних перешкод під час митного оформлення вантажу фарби через пункт пропуску «Пулемець» митного поста «Піща».

Читайте також: На Висоцьку затримали нелегалів, які хотіли потрапити до країн Євросоюзу

Злочинні дії державного інспектора викрили під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області спільно з працівниками Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Управління Служби безпеки України в області.

Визнавши митника винним у скоєному, суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 20 400 грн з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з організацією та здійсненням контролю щодо порядку та умов переміщення товарів через митний кордон України, строком на 1 рік та 6 місяців.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024