Розлучення Ігоря Гузя – у ТОП-5 зіркових розлучень 2016 року

30 Грудня 2016, 22:56
3480

Розлучення народного депутата Ігоря Гузя з дружиною Оксаною Зварич згадують серед найгучніших зіркових розлучень 2016 року.

Ініціатором розлучення стала саме Оксана. Вона й подала заяву про розірвання шлюбу до суду. Подружжя прожило разом 9 років, пише Gazeta.ua.

До ТОП-5 зіркових розлучень року, вважає видання, належить  також розлучення екс-заступника міністра внутрішніх справ Еки Згуладзе зі своїм чоловіком французьким журналістом Рафаелем Глуксманном. Кажуть, він закрутив роман із ровесницею радіо- і телеведучою Лією Саламе з Парижа. Проблеми у сім’ї почалися у травні. Мають сина 5-річного Олександра.


Чемпіонка світу з біатлону 29-річна Олена Підгрушна розлучилася з 45-річним Олексієм Кайдою, першим заступником міського голови Івано-Франківська. Причиною розриву стала робота — через неї багато часу проводили нарізно.

Побралася пара у травні 2013-го. Спільних дітей у подружжя не було. Від першої дружини 45-річної Оксани Багнюк-Кайди в Олексія є син 19-річний Богодар.

1

Півроку тривало подружнє життя моделі 24-річної Ганни Заяківської з італійським бізнесменом 44-річним Джанлукою Червара. 1 липня вона втекла від чоловіка в Америку. Розповіла, що чоловік її постійно бив.

Анна та Джанлука познайомилися два роки тому на вечірці. Побралися 22 грудня 2015 року. Розписалися у мерії. Ганна переїхала жити до чоловіка у його студію в центрі Мілану.

Відгуляти весілля планувати цієї осені. Після втечі Ганна оселилася в Америці. На початку грудня у Вашингтоні брала участь у показі сучасних українських вишиванок.


Наприкінці осені стало відомо про розлучення репера Потапа із дружиною Іриною Горовою. Пара зізналася, що вже 5 років не живе разом, а розлучення оформили 2 роки тому. Але зуміли розійтися гідно, зберігши спільний бізнес і повагу один до одного. Підтримують гарні дружні стосунки та проводять разом час із дітьми.

Олексій Потапенко прожив у шлюбі з Іриною 15 років. Створили продюсерський центр та кілька музичних проектів. Виховують двох дітей – 19-річну Наталку від першого шлюбу Ірини, і 8-річного Андрійка.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024