У Любомльському Будинку школяра діти мандрували «Країною творчості»

22 Листопада 2019, 14:32
Діти мандрували чудовою країною творчості 1605
Діти мандрували чудовою країною творчості

В Любомльському Будинку школяра влаштували свято до Дня дитини та позашкільника «Подорож країною Позашкілля».

Захід відбулися в середу, 20 листопада.

Діти мандрували чудовою країною творчості. Відвідали казкові місця – місто зразкової театральної студії «Шанс».

Малюки мали змогу переглянути виставу-казочку «Гуси лебеді» у виконанні дітей театрального гуртка, що діє при Любомльському ЗЗСО №3. У місті козаків (англійський гурток) хлопчаки показали запальний танок козаків.  У місті Іграшкове (гурток «Іграшки-сувеніри») Евеліна Зламанюк, Софія Савош, Настя Ушарук показали лялькову виставу, як співають ляльки на хустині.

У місті гуртка «Макраме» провели цікаву гру «Плутанка», в якій вихованці з радістю взяли участь і розповіли про свої вироби. В місті вокльний гурток «Перлинка» акомпаніатор Олена Лізанець з донькою Анною виконали пісню «Це моя родина рідна Україна».

Читайте також: У Любомльському Будинку школяра відбувся міський етап фестивалю-конкурсу «Україна – мій дім»

У місті екологічному (гурток «Юні квітникарі») показали свої знання, розгадуючи загадки про різні квіти. У місті зразкової студії декоративно-ужиткового мистецтва «Чарівна соломка» провели гру «Впізнай на дотик». в останньому місті мистецтв (народна студія «Етюд») дітлахи малювати веселих смайликів.

Завершилася мандрівка виступом директорки Любомльського Будинку школяра Світлани Шваліковської, яка привітала зі святом та подякувала батькам, дітям і всім причетним до організації свята.





Анна СКЛЯНЧУК,

учениця Любомльського ЗЗСО №2

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024