Куснищанським школярам розповіли про наслідки правопорушень неповнолітніми

21 Листопада 2019, 16:20
Захід, присвячений профілактиці правопорушень неповнолітніх 2303
Захід, присвячений профілактиці правопорушень неповнолітніх

У Куснищанськаму ЗЗСО в рамках Тижня правових знань відбувся захід, присвячений профілактиці правопорушень неповнолітніх.

Зустріч з дітьми відбулася у середу, 20 листопада.

На заході були присутні інспекторка з ювенальної превенції Любомльського відділу поліції Яніна Соколюк, інспекторка Любомльського райсектору філії ДУ «Центр пробації» Ольга Васютич, прокурорка Любомльського відділу прокуратури Наталія Козачук.

Ольга Васютич розповіла про основні принципи притягнення до юридичної відповідальності неповнолітніх та про застосування методів виховного характеру стосовно правопорушників.

Також переглянули короткий відеофільм про двох друзів, шляхи яких розійшлися і з часом їх склалося з протилежними наслідками.

Читайте також: Куснищанським школярам на зустрічі з поліцейськими розповіли про правила поведінки на дорозі

Яніна Соколюк звернула увагу учнів на найбільш поширені правопорушення неповнолітніми – вживання тютюнових виробів, алкогольних напоїв та наркотичних речовин. Попередила про притягнення до відповідальності за ці правопорушення.

Насамкінець Наталія Козачук торкнулася дрібних правопорушень серед дітей у школі а також згадала про булінг. Застерегла дітей від вчинення правопорушень, щоб надалі не зустрічатися в їхніх кабінетах.

Читайте також: У Куснищах відбулося засідання керівників екологічних гуртків

Захід організували вчитель правознавства В’ячеслав Хоміч та бібліотекарка Ольга Антонюк.





 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024