Рятувальники провели пізнавальний захід для Любомльських школярів

21 Листопада 2019, 12:12
Тиждень знань з безпеки життєдіяльності 1900
Тиждень знань з безпеки життєдіяльності

Любомльські рятувальники провели бесіду в рамках «Тижня знань з безпеки життєдіяльності» для учнів перших класів Любомльського ЗЗСО №2.

Зустріч з дітьми відбулася у четвер, 21 листопада.

Метою проведення заходу стало навчання наймолодшого покоління правилам безпеки життєдіяльності, вмінню діяти та не розгубитися в будь-яких небезпечних ситуаціях.

Під час заходу дітям розповіли про небезпеку пожежі та як правильно поводитися під час  їх виникнення. Школярі дізнались про корисні тематичні факти сфери безпеки життєдіяльності, ставили питання та спілкувалися з рятувальниками. Нагадали також правила безпеки в осінньо-зимовий період, про небезпеку тонкого льоду, вибухонебезпечних предметів. Словом, діти цього дня не лише отримали багато нової корисної інформації, а й назавжди запам’ятали номер виклику Служби порятунку.

Читайте також: У Мшанці горіла літня кухня

Такі профілактичні заходи дають можливість суттєво зменшити виникнення надзвичайних ситуацій за участю дітей. Дозволяють підняти культуру життя та навчити дітей не лише уникнути небезпеки, але й правильно діяти у складній ситуації.





 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024