У Любомлі показали майстер-клас з елементами тренінгу для вчителів географії

20 Листопада 2019, 09:02
Семінар у Любомльському ЗЗСО №2 3002
Семінар у Любомльському ЗЗСО №2

У Любомльському ЗЗСО №2 для вчителів географії та природознавства шкіл Любомльської ОТГ показали майстер-клас з елементами тренінгу.

У вівторок, 19 листопада, у навчальному закладі відбувся семінар «Компетентнісний підхід в освіті як складова професійного розвитку педагога», – повідомляють на сайті школи.

Відкрила захід завідувачка КУ «Методичний центр» Валентина Микитюк. Заступник директора з навчальної роботи Микола Сущик ознайомив присутніх з аналізом складання ЗНО, участі в олімпіадах з географії учнями шкіл Любомльської ОТГ.

Вчителька географії Лариса Солом’янюк запропонувала присутнім квест-гру «Географічний калейдоскоп», який вони успішно подолали. Поділилася досвідом роботи з питання «Соціалізація школярів шляхом впровадження в навчально-виховний процес краєзнавчих компетентностей на уроках географії та природознавства».

Читайте також: У Любомлі відбувся І етап конкурсу «Учитель року» з образотворчого мистецтва

У роботі семінару взяла участь завідувачка відділу природничих дисциплін Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Наталія Григор’єва, яка провела мікротренінг для присутніх учителів «Компетентності XXІ століття: якісне учіння».





2






 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024