У Вишневі відбулися урочистості до Дня сільського господарства

18 Листопада 2019, 13:09
Вітали представників сільського господарства 1754
Вітали представників сільського господарства

У Вишнівському сільському будинку культури відбулись урочисті збори з нагоди Дня працівників сільського господарства України.

Про це повідомляють на сайті Вишнівської ОТГ.

Святковий захід розпочався із вітального слова сільського голови Віктора Сущика. Очільник громади висловив глибоку подяку хліборобам, механізаторам, тваринникам, представникам агропромислового виробництва та іншим, хто щоденно, своєю важливою працею докладає чимало зусиль, щоб сільське господарство нашої громади та України вцілому розвивалося, та виходило на нові рівні. Сільський голова вручив винуватцям дійства святковий коровай в знак поваги до їхньої праці, подяки та подарунки.

До урочистих зборів долучилися почесні гості свята: голова Любомльської районної державної адміністрації Олександр Устименко та заступниця голови районної ради Ганна Сачук. Представники району вручили працівникам сільського господарства подяки та цінні подарунки.

Розважали гостей свята гурт «Волиняни» - активні учасники конкурсів та фестивалів місцевого та міжнародного рівнів. У творчому доробку колективу вміщені народні та авторські пісні.

«Висловлюємо подяку справжнім господарям землі – мудрим, самовідданим, невтомним, натхненним трудівникам, хто розумом і руками, серцем і душею щодня забезпечують добробут держави. Велика подяка вам за любов до землі, терпіння та витримку», – йдеться в повідомленні.






1









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром