Будівництво амбулаторії в Головні обійдеться майже в 7,5 мільйона гривень

18 Листопада 2019, 09:21
Фото ілюстративне 2716
Фото ілюстративне

У селищі Головне на Любомльщині планують побудувати до кінця 2020 року амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

Відкриті торги оголосили на сайті публічних закупівель Prozorro.

На тенднері авизначатимутиь виконавця робіт з нового будівництва амбулаторії на вулиці Незалежності,10 в селищі Головне.

Тендерні пропозиції приймають до 29 листопада, аукціон розпочнеться 2 грудня. Строк виконання робіт – до 31 грудня 2020 року. Очікувана вартість становить 7,5 мільйона гривень. 

Читайте також: Головненська ОТГ проти приєднання до Любомля: рішення сесії

Згорани – до Шацька, Головне – до Любомля? Що думають у громадах про зміни у формуванні ОТГ

Передбачили здійснення земляних робіт, влаштування бетонних фундаментів, мурування стін, влаштування перегородок з газобетон них блоків, укладання перемичок, улаштування перекриттів, влаштування покрівель з металопрофілю, встановлення вікон та дверей, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення з утепленням фасадів мінеральними плитами, утеплення цоколя та фундаменту в землі, виготовлення конструкцiй дашка,ущiльнення грунту щебенем, встановлення пандусів, монтаж систем опалення, вентиляції, водопроводу, каналізації, монтаж електрообладнання, монтаж пожежної сигналізації, проведення інтернету, телемедчне обладнання, встановлення огорожі, благоустрій території та інше.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024