Працівників Любомльської РДА, які потраплять під скорочення, працевлаштують

16 Листопада 2019, 11:45
Розпочався процес оптимізації РДА. 3463
Розпочався процес оптимізації РДА.

У зв’язку з переходом функцій районних державних адміністрацій до об’єднаних територіальних громад розпочався процес оптимізації РДА.

На Любомльщині з початку наступного року понад 20 осіб ризикують залишитися без роботи через скорочення посад, – повідомляють на сторінці-facebook Любомльського центру зайнятості.

Тому вже сьогодні фахівці Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості намагаються зробити процес вивільнення якомога безболіснішим.

15 листопада була проведена зустріч з колективом Управління фінансів Любомльської РДА для ознайомлення вивільнюваних працівників з послугами служби зайнятості.

Директор філії Юрій Ліпич наголосив, що служба зайнятості не залишиться осторонь у ситуації масового вивільнення працівників, надасть повний спектр послуг та всіма можливими способами підтримає усіх, хто потрапить під скорочення. Кожного клієнта буде супроводжувати свій кар’єрний радник, який складе індивідуальний план працевлаштування, щоб підібрати роботу максимально швидко, навіть ще до самого звільнення.

Читайте також: У Любомльському професійному ліцеї відбулися заходи до Дня студента

Начальниця відділу надання соціальних послуг Леся Матяшук ознайомила присутніх з комплексом послуг, які надає державна служба зайнятості, зокрема: підбір роботи, сприяння у започаткуванні підприємницької діяльності, послуги з професійної орієнтації та професійного навчання. Для з’ясування намірів вивільнюваних працівників було проведено анкетування, узагальнивши результати якого фахівці служби зайнятості зможуть здійснити підбір вакансій та послуг для кожного клієнта індивідуально.

Наступним кроком у співпраці стане підготовка спільного плану дій щодо організації роботи, спрямованої на попередження безробіття серед вивільнюваних працівників.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром