Представники Волинського центру екстреної допомоги інспектували медзаклади Рівненської ОТГ

16 Листопада 2019, 10:00
Відділення екстреної медичної допомоги 1687
Відділення екстреної медичної допомоги

Рівненську громаду відвідали представники КНП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф».

Про це повідомляють на сайті Рівненської громади.

У п'ятницю, 15 листопада, головна фельдшерка Людмила Данилюк, правознавиця Наталія Савенюк та фельдшер Руслан Похила спільно із сільським головою Володимиром Крижуком, заступницею Оленою Пасаман і в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексієм Нестеруком оглянули кабінет та умови перебування відділення екстреної медичної допомоги в селі Гуща.

Вивчалось питання щодо доцільності перебування цього відділення на території Рівненської громади взагалі,так як воно функціонує в приміщенні, шо знаходиться в стадії ремонту.

Розглядались різні варіанти щодо надання приміщення з метою збереження пункту екстреної медичної допомоги на території громади.

Присутні відвідали Забузьку амбулаторію ЗПСМ та розглянули можливість переведення пункту екстреної медичної допомоги в її кабінети, що забезпечить належне функціонування та покращить доступність до віддалених населених пунктів громади. Збереження наявного пункту екстреної медичної допомоги в громаді забезпечить своєчасну медичну допомогу її населенню.

Читайте також: Дирекція «первинки» проінспектувала медзаклади Рівненської громади

Пізніше представники громади побували у окремих закладах культури та освіти, в яких проводяться ремонтні роботи. Намітили ряд заходів, які планується провести з метою продовження реконструкції та інших робіт в приміщеннях соціальної сфери громади.









 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024