Рівненські школярі «наярмаркували» для бійців АТО більше 8 тисяч гривень

26 Грудня 2016, 21:45
1911

Упродовж місяця учні разом із батьками проводили благодійний захід «Підтримай солдата» – готували домашню випічку, млинці, вареники та продавали їх на перервах.

«Наша підтримка — це маленька крапля, але віримо, що й вона допоможе українським воїнам, які зараз, у тяжку годину, знаходяться у Донецькій і Луганській областях, – висловив надію директор закладу Олексій Бакун. – Щиро вдячний усім за розуміння і підтримку».

У понеділок, 26 грудня, всі зібрані гроші – 8038 гривень – було передано голові громадської організації ветеранів та учасників АТО «Миротворець» Олександру Лисенку та волонтеру із Вишнева Олександру Положевцю.

«Ці кошти – вагома підтримка для наших хлопців із 54-ї бригади, які зараз тримають оборону на Світлодарській дузі. Під час чергового обстрілу в них зламався тепловізор. Його відправили в Одесу на ремонт, який обійшовся у 800 доларів, 600 із них бійці назбирали власними силами.

Дякуючи дітям та всім, хто долучився до цього ярмарку, тепер є необхідна сума і вже можна буде забрати цей пристрій, – розповів про цільове призначення грошей Олександр Положевець. – Кошти, які залишаться, теж використаємо на придбання необхідних речей для бійців і найближчим часом завеземо на передову».

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром