Делегація з Любомльщини в Луцьку вшанувала полеглих бійців АТО/ООС

11 Листопада 2019, 18:00
Вшанували пам'ять полеглих бійців 1709
Вшанували пам'ять полеглих бійців

Слід зазначити, що захід на Волині проходить уже втретє з ініціативи ГО «Члени родин загиблих в АТО «Надія». 

У неділю, 10 листопада, делегація від Любомльського району взяла участь в вечорі-реквієм «Пам’ятай, Україно, Героїв своїх» в місті Луцьк, аби вшанувати пам’ять бійців, які загинули в АТО/ООС упродовж російсько-української війни, – інформує пресслужба Любомльської РДА.

Розпочали вшанування пам’яті із панахиди за загиблими Героями у кафедральному соборі Святої Трійці міста Луцька. Опісля вечора-реквієму, що проходив в обласному драмтеатрі, учасники пам’ятних заходів поклали квіти до фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України» та до пам’ятників полеглим воїнам АТО/ООС на кладовищі у селі Гаразджа Луцького району.

«Ми маємо пам’ятати якою ціною дається наш мир – ціною життів. Ціна нашого миру з 2014-го по 2019-й роки – це 4 167 відданих життів, це майже 10 тисяч родин, які втратили свої найдорожчих людей. І це тільки Збройні сили України. У нас ще сотні безвісти зниклих, ще сотні полонених. І досі продовжується війна», – сказала голова громадської організації «Члени родин загиблих в АТО «Надія» Любов Карабан.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром