У Вишневі відбулися урочистості до Дня працівників культури

11 Листопада 2019, 09:11
У Вишневі вітали працівників культури 1945
У Вишневі вітали працівників культури

В Будинку культури села Вишнів вітали працівників культури – творців нетлінних творчих скарбів, які плекають таланти та примножують народну творчість, дарують людям свято і радість.

Концертна програма розпочалось із вітального слова очільника Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктора Сущика. Сільський голова віддав шану людям благородної та почесної професії – тим, хто щоденною працею зберігають та збагачують українську культуру, вручивши подяки та цінні подарунки.



До привітань долучилася й директорка комунального закладу «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради Ірина Васютич, яка вже два роки поспіль очолює комунальний заклад, створює в ньому красу та затишок, організовує концерти та веде культурно-просвітницьку діяльність. В цьому їй допомагають її колеги – завідувачі сільських будинків культури та клубів, бібліотекарі та методисти, аматорські колективи та інші.

Читайте також: У Любомлі привітали працівників культури

Вітали працівників культури та аматорів сцени Рівненської громади

Заклад налічує чотири сільських будинків культури, сім клубів та дев’ять бібліотек, в яких трудяться двадцять п’ять працівників. Керівниця подякувала своїм підопічним за їхню щоденну клопітку працю, за недоспані ночі, за терпіння та підтримку. Побажала подальших творчих успіхів та трудових звершень.

1

Звеселяли гостей свята та подарували чудовий настрій аматори народної сцени: вокальний аматорський колектив Машівського сільського будинку культури «Гламурні молодички», тріо будинку культури села Коцюри – Тетяна ХомічукНадія СолодухаНаталія Ряпич, дует у складі Людмили Лонюк та Василя Стрільчука, завідувачка Олеського будинку культури Лариса Марчук, вчитель музичного мистецтва Олеської ЗОШ Валентин Богдан, педагог-організатор Машівського НВК Богдана Сущик, головний спеціаліст гуманітарного відділу Антон Марцинішин, учениця Вишнівського НВК Юлія Сахарук та інші.

«Моє життя – театр», – працівник культури Сергій Шафран
































 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024