Районний центр зайнятості допоміг любомльчанці знайти себе в житті

06 Листопада 2019, 16:10
Валерія Арустамова 3372
Валерія Арустамова

Мешканка Любомля Валерія Арустамова здавна мріяла про професію «перукар», яка була б не тільки цікавою і потрібною, але і давала більші можливості працевлаштування.

Нещодавно дівчина звернулась до Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Щоб допомогти Валерії реалізувати себе у перукарській справі, кар’єрним радником було запропоновано навчання за професією «перукар». Ознайомилась з переліком навчальних закладів, де відбувається навчання за цією професією, і зупинились на Харківському ЦПТО, в місті, де пройшло її дитинство, – йдеться на сторінці-facebook центру зайнятості.

«Я задоволена навчанням, високим рівнем підготовки викладачів, повністю освоюю цю чудову професію. Мрію стати професіоналом своєї справи. Можу стверджувати, що не варто падати духом. Якщо бажаєте освоїти нову професію або працевлаштуватись, але маєте професію, яка не відповідає потребі ринку праці, зверніться до Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості , де допоможуть вирішити ці проблеми», – розповідає Валерія.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024