У Вишневі провели незабутнє свято для майже 60-ти дітей атовців

23 Грудня 2016, 20:58
1821

Малеча з мамами, татами, бабусями приїхали на дійство з Радехівської, Штунської, Ладинської, Олеської та Римачівської сільських рад, які незабаром увійдуть до Вишнівської об’єднаної територіальної громади.

Спочатку діти уважно спостерігали за тим, що відбувалося біля ялинки, а потім разом із казковими героями поринули у новорічну казку.




Хлопчикам сподобався стильний Дід Пихто, який вправно їздив на сяючому електро-скейті, хтось із дівчаток не відходив від Снігурочки, комусь до вподоби була сучасна Баба Яга.



Та не зважаючи на симпатії, всі дружньо танцювали та кружляли навколо ялинки.




А потім голосно кликали Діда Мороза з подарунками.




На завершення всі сфотографувалися з казковими персонажами та щасливі пороз’їжджалася по домівках.











1






1


Свято організували та провели голова Вишнівської сільради Віктор Сущик спільно з Фондом Ігоря Гузя «Прибужжя».

1









Розважало малечу агентство гарного настрою «Happy».

Коментарі
24 Грудня 2016, 00:55
Ну де ж та свобода слова?Не 60 діток отримали подарунки,А 70 діток родин учасників АТО.<br/>Свято дітворі та прдурночки закупив фонд Ігоря Гузя &quot;Прибужжя&quot;.<br/>Журналісти Вашого сайта прекрасно про це знали,але ж Свобода слова і чесна журналістика -понад усе.
24 Грудня 2016, 01:09
А фоточки дуже класні -респект
24 Грудня 2016, 01:13
По-перше, на святі було, здається, 58 діток. По-друге, читайте уважно, &quot;Свято організували та провели голова Вишнівської сільради Віктор Сущик спільно з Фондом Ігоря Гузя «Прибужжя»&quot;. Перш ніж у чомусь звинувачувати, уважно читайте!!! А про кількість дітей особисто питали в Інни Петрук, то вона так і сказала і додала, що інші подарунки обов&quot;язково діткам передадуть. Тому все написано правильно, що &quot;У Вишневі провели незабутнє свято для майже 60-ти дітей атовців&quot;. Тих, кого не було, для кількості дописати пропонуєте? Це буде по Вашому правильно?
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром