Завершився чемпіонат Любомльської ОТГ з мініфутболу

04 Листопада 2019, 11:50
Грають Куснища та Рятівник 3232
Грають Куснища та Рятівник

Нагадаємо, за тур до фінішу стало відоме ім’я переможця – ним став «АгроДвір». Втім, інтрига зберігалася, адже як розподіляться решта призових місць, з’ясовувалося в останній ігровий день.

У неділю, 3 листопада відбулися матчі останнього, сьомого туру чемпіонату Любомльської ОТГ з мініфутболу, – повідомляє «Кордон».

1
АгроДвір - переможець Чемпіонату
АгроДвір - переможець Чемпіонату

Першими свої турнірні завдання вирішили поліцейські, які  зустрілася з «Ветераном». Перший тайм був за правоохоронцями: єдиний гол на 14-ій хвилині забив Юрій Гриб.

На початку другої половини зустрічі ніщо, як мовиться, не віщувало бурі, а далі голи у ворота «Ветерана» посипалися, як з рогу достатку. У проміжку між 28-ю і 38-ю хвилинами команда поліції встигла забити сім м’ячів: двічі відзначився вже згаданий Юрій Гриб, тричі – Богдан Остапчук, по одному м’ячу записали на свій рахунок Василь Тахасюк і Родіон Ярмошук.

Отож, 8:0 на користь правоохоронців, які закріпилися на другій сходинці, ставши недосяжними для переслідувачів.

Команда Поліції - срібний призер
Команда Поліції - срібний призер

Багато м’ячів було забито й у зустрічі «АгроДвір»  «Фолсаж». «Аграрники», попри те, що вже перебували у ранзі чемпіонів, вирішили фінішувати на мажорній ноті і довели це на ділі, забивши суперникам шість м’ячів. Двічі це зробив Станіслав Бродоса, тричі – Микола Маляс, ще один гол на рахунку Івана Ризенка. Гол престижу у складі «Фолсажу» за дві хвилини до фінального свистка забив Давид Гінайло, коли його команда «горіла» 0:6.

Запеклою боротьбою позначився матч «Рятівник»  Куснища. Першими забили рятувальники – на 12-ій хвилині виявився влучним Олександр Саць. За п’ять хвилин куснищанці зусиллями Сергія Котюка відновили рівновагу.

На останніх секундах першого тайму Віктор Мишак виводить Куснища вперед. Щойно розпочалася друга половина зустрічі, і вони збільшують розрив у рахунку – забиває Сергій Ковальчук. Втім, вже за дві хвилини гравець «Рятівника» Віталій Паламарук відіграє один м’яч, а ще за кілька миттєвостей Ігор Семенович встановлює остаточний рахунок 3:3.

Завершувався ігровий день матчем ТМО  «Миротворець». Власне, цей поєдинок і мав дати відповіді на всі питання щодо бронзового призера. Все вирішив єдиний гол Миколи Боровика на 31-ій хвилині, який став для команди ТМО «бронзовим».

ТМО - бронзовий призер
ТМО - бронзовий призер

По завершенні матчів міський голова Роман Ющук привітав спортсменів, подякував за гарну і змістовну гру упродовж всього чемпіонату та відзначив футболістів.

Роман Ющук
Роман Ющук

До слова, нагороди вручали не тільки переможцям і призерам – у кожній команді було відзначено активних учасників, які роблять свій внесок у розвиток і популяризацію спорту на теренах громади: Віталія Якимлюка («АгроДвір»), Олега Бончака (Поліція), Леоніда Луця (ТМО), Миколу Лябука («Рятівник»), Володимира Зінчука (Куснища), Бориса Дубасова («Миротворець»), Сергія Веремчука («Фолсаж»), а також найстаршого гравця турніру – 63-річного Івана Трача («Ветеран»), суддю Олександра Шевчука, активного організатора чемпіонату, гравця команди ТМО Володимира Козачука.



1




1








 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром