У Любомлі привітали працівників соціальної сфери

02 Листопада 2019, 13:12
Вітали у Будинку культури 2769
Вітали у Будинку культури

З нагоди професійного свята працівників соціальної сфери в Любомльському міському будинку культури відбулися районні урочисті збори.

На святкування у п'ятницю, 1 листопада, прибули голова районної державної адміністрації Олександр Устименоко, заступниця голови районної ради Ганна Сачук, голова Вишнівської об’єднаної територіальної громади Віктор Сущик, заступники голів об’єднаних територіальних громад: Головненської – Віталій Марчук, Рівненської – Олена Пасаман,секретар Любомльської міськради – Антон Фурманюк. Також були присутні керівники управлінь і установ району, працівники і ветерани соціальної сфери, – інформує пресслужба Любомльської РДА.

«Кажуть добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери.  Сьогодні всі теплі слова і побажання для вас. Ви цього заслуговуєте, бо, зазвичай, звикли самі дарувати тепло іншим, підтримувати словом, порадою. Важко навіть уявити – скільки вами зроблено добрих справ за роки праці, скільки одиноких сердець знайшло прихисток, тепло і увагу завдяки вашій небайдужості і турботі», – сказав Олександр Устименко, вітаючи працівників соціальної сфери.

Після привітань посадовці нагородили подарунками та спільними подяками від районної державної адміністрації та районної ради за сумлінну працю, професіоналізм, добросовісне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня працівника соціальної сфери завідувачку сектору страхових виплат та матеріального забезпечення Любомльського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області Валентину Баранчук, провідну спеціалістку відділу з питань виплати пенсій №9 Любомльського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Антоніну Гузь, провідну спеціалістку сектору автоматизованої обробки інформації та контролю за призначенням соціальних виплат відділу соціальних допомог і субсидій управління соціального захисту населення Любомльської райдержадміністрації Галину Дударчук.

Також привітали головну спеціалістку відділу персоніфікованого обліку пільг управління соціального захисту населення Любомльської райдержадміністрації Наталію Жарінову, провідну спеціалістку відділу з питань призначення та перерахунку пенсій №9 Любомльського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Людмилу Зінчук, бухгалтерку територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любомльського району Галину Стаховську, провідну фахівчиню з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Людмилу Ярмолюк.

Ще 31 жовтня в Луцьку вручили подяку від Державного центу занятості директору Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Юрію Ліпичу за сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних із реалізацією державної політики зайнятості в Україні, соціального захисту населення від безробіття та з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери.

Секретар міськради Антон Фурманюк привітав представників даної галузі Любомльської ОТГ та відзначив подяками і подарунками: Ганну Гелетуху, Надію Ковальчук, Жанну Веремчук,  Євгенія Панчука, Світлану Козачук, Тетяну Оксюту та Віталія Богдана.

Святкового та гарного настрою учасникам урочистостей додавали музичні композиції у виконанні солістів міського, селищного та сільських будинків культури.























 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром