Презентували першу книгу віршів авторки з Любомльщини

31 Жовтня 2019, 12:50
Любов Голядинець 4346
Любов Голядинець

У Любомлі відбулася презентація дебютної збірки віршів Любові Голядинець під назвою «Квітка серця».

Презентували книгу 30 жовтня у Любомльській публічній бібліотеці в рамках літературного клубу «Хвилі Світязя», – повідомляють на сайті книгозбірні.

Що найголовніше в людському житті? Звісно, традиційно-усталені постулати – Віра, Надія й Любов. Саме на цих трьох китах нашого існування і будує свою концепцію сприйняття і трактування світу поетеса Любов Голядинець.

На зустріч із авторкою зібралось чимало гостей. Зі словами привітань виступили заступник голови Любомльської міськради Олег Зламанюк, спеціалістка відділу культури Надія Синиця, завідувачка міської бібліотеки для дітей Галина Дзей. З квітами, подарунками та щирими словами привітали друзі, колеги, члени родини. Гарним доповненням до заходу стали пісенні вітання від дочки Марії, членів клубу за інтересами «У колі друзів».

1

2

1

Прозвучала літературно-музична композиція «Мої вірші оголені слова» за мотивами віршів авторки, за участю учнів Любомльського професійного ліцею, учасників гуртка мистецтво художнього слова «Порив».

Дав високу оцінку книзі «Квітка серця» член спілки журналістів, літературний критик, керівник клубу «Хвилі Світязя» Олександр Хоменчук.

Особливу подяку висловили дочці поетесі Марії, яка створила особливу незабутню атмосферу та виступила модератором заходу.

1

1

1

1

1

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром