У Любомлі дискутували педагоги в питанні Нової української школи

30 Жовтня 2019, 13:40
Педагоги 3586
Педагоги

«Розвиток початкової школи в контексті завдань Нової української школи» – таке питання розглядалося на засіданні педагогічної ради Любомльського ЗЗСО №2.

У заході взяли участь педагоги Любомльського НВК-гімназії та Любомльської школи №2. Така форма роботи підтримана керівництвом обох сусідніх закладів, – йдеться на сайті Любомльського ЗЗСО №2.

Розпочала засідання директорка школи №2 Марія Мельниченко. Вона наголосила на компетентностях, якими повинен володіти вчитель Нової української школи.


«Педагогічна майстерність вчителя НУШ» така тема виступу Анатолія Луцюка, завідувача кафедри педагогіки і психології ВІППО, доцента, кандидата педагогічних наук, якого було запрошено для участі у засіданні педагогічної ради.

Практичним досвідом роботи поділилися педагоги, що вже впроваджують ідеї НУШ у своїй роботі. Леся Скрипицька, вчителька початкових класів навчального закладу №2, навела свої аргументи «за» і «проти» НУШ на основі перших двох місяців роботи у 1-му класі.

«Медіавіконце: читаю, слухаю, бачу. Джерела інформації» – тематика виступу Марії Гоштинар, вчительки 2-го класу ЗЗСО №2. Вона запропонувала присутнім у групах попрацювати з лепбуком – інтерактивною папкою для дітей. Наталія Зінчук, вчителька початкових класів гімназії, поділилася окремими формами оцінювання навчальної діяльності учнів, які використовує у своїй роботі.



У засіданні педагогічної ради взяли участь завідувачка КЗ «Методичний центр» Валентина Микитюк та методистка цієї установи Любов Абрамчук. За результатами роботи педрадою були прийняті відповідні рішення.

Директорка Любомльського НВК-гімназії Олена Тишик запросила педагогів школи №2 на засідання педради, яке відбудеться уже в листопаді.





Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024