Рятувальники провели пізнавальний захід для вихованців Головненської школи-інтернат

28 Жовтня 2019, 16:02
Дітям показують пожежний автомобіль 1438
Дітям показують пожежний автомобіль

Любомльські надзвичайники систематично здійснюють пізнавально-роз'яснювальні заходи.

У понеділок, 28 жовтня, рятувальники Служби порятунку провели такий пізнавальний захід для вихованців Головненської школи-інтернат.

Надзвичайники продемонстрували дітям технічні можливості пожежно-рятувальної техніки й спорядження, зокрема гасіння умовної пожежі, відповіли на питання дітей. Розповіли про небезпеку під час використання відкритого вогню при відпочинку в лісі,  наголосили на правилах  поведінки в побуті та важливість їх виконання задля збереження свого життя та здоров’я, нагадали номери екстрених служб та  перші дії при виникненні пожежі. Також нагадали правила поведінки під час осінньо-зимового періоду, заборону використання небезпечних піротехнічних предметів.

Також нагадали правила поведінки під час осінньо-зимового періоду, заборону використання небезпечних піротехнічних предметів.

Читайте також: У Любомлі пожежники провели зустріч з учнями

В свою чергу, керівництво закладу підкреслило, що проведення таких практично-пізнавальних заходів дозволяє молоді поглибити свої знання з питань безпеки життєдіяльності. Вихованцям закладу вручили відповідні листівки з правилами життєдіяльності.





 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024