Оголосили конкурс графіки за мотивами серіалу «Гра престолів»

20 Грудня 2016, 11:26
1322

Учасниками можуть стати художники і дизайнери, які мають досвід створення графічних творів, віком від 18 років.

Для участі у конкурсі необхідно створити графічну роботу, адаптовану під А3-формат, яка відповідатиме персонажам або архітектурно-ландшафтному середовищу серіалу.

Роботи можете принести особисто в редакцію (м. Луцьк, Конякіна 18-в) або надіслати поштою (а/с №31, Луцьк-26, 43026) до 1 лютого 2017 року.

Кращі роботи конкурсу будуть презентовані на спільній виставці в галереї сучасного мистецтва України «АРТ-КАФЕДРА» (м. Луцьк, вул. Карбишева, 1).

Переможці конкурсу отримують грошові премії у трьох номінаціях.

До участі в конкурсі не допускаються матеріали рекламного змісту або такі, що пропагують порушення норм моралі чи права, насильство або містять сцени насильства, що ображають релігійні почуття.

До журі конкурсу увійдуть провідні луцькі діячі культури і мистецтва.

Довідка. «Гра престолів» англійською Game of Thrones – американський телесеріал у жанрі фентезі, створений за мотивами циклу романів «Пісня льоду й полум'я» письменника Джорджа Мартіна. Дія «Гри престолів» відбувається у вигаданому світі, що нагадує середньовічну Європу, однак пори року в цьому світі тривають по кілька звичних земних років. У серіалі одночасно діє безліч персонажів і розвивається кілька пов'язаних один з одним сюжетних ліній та існують фантастичні істоти: дракони і білі блукачі, що є необмеженим джерелом натхнення для кращих художників світу.

Телесеріал отримав високі відгуки від глядацької аудиторії. Він став одним із найбільш великобюджетних проектів і є одним з найуспішнішим у сучасному телебаченні та найдорожчим в жанрі фентезі, який набув великої мегапопулярності у більш ніж 170 країн світу.

Організатори: CID MEDIA GROUP у партнерстві з галереєю сучасного мистецтва України «АРТ-КАФЕДРА».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024